tag:blogger.com,1999:blog-3503715802936923817.post2862827421366656671..comments2023-10-14T08:44:36.738-07:00Comments on Praktyczna.pl: Ciasto warstwowe, przepyszneAschhttp://www.blogger.com/profile/18114179373567083784noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3503715802936923817.post-27573767448800402822018-03-06T07:14:11.134-08:002018-03-06T07:14:11.134-08:00Nie ma potrzeby dodawania surowego jajka.Trzeba ug...Nie ma potrzeby dodawania surowego jajka.Trzeba ugotować budyń z jajkiem.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3503715802936923817.post-20304177180024870082018-02-05T15:13:05.264-08:002018-02-05T15:13:05.264-08:00myślę że lepiej bez jajek , budyń ugotować i utrze...myślę że lepiej bez jajek , budyń ugotować i utrzeć z masłem :) nie trzeba robić wszytskiego według można dodać szczyptę kreatywności....ja bym się obawiała salmonelli więc bym nie dodawała surowego jaja....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3503715802936923817.post-84379902624402353372017-09-22T23:25:56.170-07:002017-09-22T23:25:56.170-07:00Witam
A jak wykonać krem wg tego przepisu? Główni...Witam <br />A jak wykonać krem wg tego przepisu? Głównie nad tym jajkiem sie zastanawiam. Pati87https://www.blogger.com/profile/06456888093992388973noreply@blogger.com